Кремлівський політолог не виключає великих втрат російських військ при штурмі Києва



Захоплення російськими військами міст України обговорювали в прямому ефірі пропагандистської програми "Вечер с Владимиром Соловьевым" на телеканалі "Россия – 1".
За словами політтехнолога Ростислава Іщенка, початку нових військових дій на Донбасі та в Україні вцілому виключати не варто.
"Я би не був такий впевнений, що війська ЛНР та ДНР навіть разом з російськими швидко наведуть порядок в Україні. Ще в 2015-му році я говорив про це з російськими військовими спеціалістами. Вони сказали – а якщо ці придурки закриються в великих містах? Наприклад в Дніпрі чи в Києві. У великих містах з ними можна воювати лише посилаючи піхоту на смерть. Ми понесемо великі втрати. Рахунок буде йти на тисячі, можливо десятки тисяч. Або розносити їх на щебінь артилерією і авіацією. Алеппо брали скільки часу?", - зазначив Ростислав Іщенко.
Водночас, ведучий навів приклад, як російська армія в Сирії швидко зруйнувала місто Алеппо.
"Вони взяли Алеппо досить швидко, десь за 3 місяці та виконали поставлені завдання. А ще треба враховувати, що військові ЛНР та ДНР вміють воювати в містах", - підкреслив Володимир Соловйов.
"Я би не був таким оптимістом, що вони (українська влада, - авт.) просто втечуть. Втікати їм нікуди. Окрім того, серед них є такі хлопці як Турчинов, який справді вірить, що у нього є місія. Можливо не всі 600 тисяч українських військових будуть стріляти у відповідь, але достатньо і 50 тисяч добровольців та Нацгвардії", - заявив Іщенко.
Путін застосує на Донбасі авіацію тоді, коли конфлікт буде поглиблюватися. Про це розповів генерал-лейтенант запасу Дмитро Уманець.

Related

Події в Україні 2624257735204891056

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item