На телеконцерті в Литві волонтери зібрали € 120 тис для України

На телеконцерті, що пройшов 13 січня на Литовському ТБ, волонтери зібрали на підтримку України 120 тис. євро.
Про це засновник волонтерської організації BLUE/YELLOW, шведсько-литовський волонтер, журналіст Йонас Охман написав у facebook.
"BLUE/YELLOW з гордістю оголошує... що на благодійному концерті, який проходив на Литовському національному телебаченні 13 січня (річниця невдалої радянської спроби повалити уряд Литви в 1991 році) організації вдалося зібрати близько 120 000 євро, щоб підтримати Україну", - пише Охман.
За його словами, кошти будуть використані як для підтримки Збройних сил України в їхній героїчній боротьбі проти російської агресії, так і для підтримки цивільного населення Донбасу, що страждає від жахливих наслідків війни.
"Благодійна робота під назвою "Разом - до перемоги" - ясно показала волю і здатність, єдність і рішучість Литви, її влади і громадянського суспільства, підтримувати Україну. BLUE/YELLOW сердечно дякує всім своїм спонсорам і прихильникам у Литві й інших країнах. Наступного тижня ми будемо ініціювати відповідні зусилля для реалізації підтримки, як військового, так і гуманітарного характеру. Ми, литовські добровольці, не залишимо Україну в її боротьбі, не соромтеся приєднатися до нас у наших зусиллях з підтримки", - закликає Охман.
За словами волонтера, патроном цього заходу є екс-президент Литви Валдас. Захід пройшов за підтримки Міністерства закордонних справ Литви, Литовської армії і Міністерства внутрішніх справ Литви.

Related

Суспільство 4796854575167054460

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item