Бойовики 27 разів порушили режим тиші, на Луганському напрямку стріляли з Граду

Бойовики вели вогонь на всіх напрямках
Протягом понеділка, 9 січня, російсько-окупаційні війська 27 разів порушили режим припинення вогню в Донбасі, двоє військових Збройних сил України отримали поранення, повідомили у прес-центрі штабу АТО.
За даними українських військових, на Маріупольському напрямку з 82-мм мінометів окупанти обстрілювали Водяне, з гранатометів та стрілецької зброї – Мар’їнку, Широкине, Чермалик, Павлопіль. По Широкиному противник вів вогонь з БМП.
На Донецькому напрямку проросійські бойовики з мінометів різних калібрів обстрілювали позиції ЗСУ біля Зайцевого, Авдіївки та Луганського. З гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Авдіївці та Опитному.
На Луганському напрямку, за даними штабу АТО, в районі Сизого бойовики застосували БМ-21 Град. В районі Троїцького бойовики неодноразово вели вогонь з мінометів, а з гранатометів та протитанкових керованих ракетних комплексів – по Новозванівці. По Троїцькому вогонь вів снайпер.
Нагадаємо, що 8 січня у Донбасі внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець ЗСУ не загинув, отримали поранення п’ятеро бійців. Протягом доби російсько-окупаційні війська 51 раз обстріляли позиції ЗСУ в Донбасі на всіх напрямках.

Related

Події в Україні 3282459568363914492

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item