В Олевську Житомирської області через стрілянину звільнили керівників місцевої поліції

Після стрілянини в Олевську звільнили начальника місцевого відділення поліції та керівника одного з його підрозділів
Поліція повідомила про завершення службового розслідування за фактами стрілянини в Олевську Житомирської області, за результатами якого було притягнуто до дисциплінарної відповідальності 12 поліцейських.
Двох із них – начальника місцевого відділення поліції та керівника одного з його підрозділів - було звільнено зі служби, повідомляється на сайті поліції.
Крім того, заступника начальника Олевського відділення звільнили з посади.
Ще двох працівників відділення попереджено про неповну посадову відповідність, а п’ятьом – оголошено суворі догани. Крім того, оголошено догани двом керівникам структурних підрозділів обласної поліції.
Повідомляється також, що, згідно з результатами службової перевірки, передумовами надзвичайної події в Олевську стали неналежна організація службової діяльності поліцейських, відсутність контролю керівництва відділення, а також окремих керівників апарату обласної поліції.
Раніше повідомлялося, що поліція Житомирської області підтвердила інформацію про смерть ще одного учасника перестрілки в місті Олевськ, яка відбулася 16 січня.
Чоловік помер у реанімаційному відділенні Олевської лікарні.
17 січня голова поліції Житомирській області В'ячеслав Печененко заявив, що у збройному конфлікті брали участь представники Київської, Житомирської та Львівської областей, а загиблим виявився житель Київщини.
За його словами, перестрілка сталася через небажання окремих осіб оплачувати вхід на дискотеку.
Перед цим у поліції заявляли, що конфлікт, внаслідок якого були поранені шестеро людей і одна людина загинула, виник "як на побутовому ґрунті, так і в результаті кримінальних розборок між місцевими жителями і приїжджими із Львівщини".
Після перестрілки в місті оголосили план-перехоплення Сирена.

Related

Події в Україні 2227310518883821634

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item