Директор ЦРУ закликав Трампа бути обережним у розмовах про Росію

"Це стосується не лише містера Трампа. Йдеться про Сполучені Штати Америки" - Джон Бреннан
У неділю, 15 січня, директор ЦРУ Джон Бреннан порадив майбутньому президенту Дональду Трампу не пробачити Росії її недавні дії і закликав його бути обережним у розмовах про країну, повідомляє Reuters.
В інтерв'ю Fox News Sunday, Бреннан наголосив на напруженості відносин між новообраним президентом і розвідкою.
Директор ЦРУ також розкритикував Трампа за його випадкові зауваження, зокрема, натякаючи на його схильність робити різкі заяви в Twitter.
"Спонтанність - це не те, що захищає інтереси національної безпеки, і тому перед тим, як говорити або реагувати йому слід подумати про наслідки сказаного для Сполучених Штатів", - сказав Бреннан.
Так, минулого тижня Трамп звинуватив розвідувальну службу у витоку інформації про нібито наявний у РФ компромат про його особи. У Twitter він порівняв роботу спецслужби з методами фашистської Німеччини, що було сприйнято Бреннаном як «вкрай обурливе порівняння» і «велика образа».
Бреннан також наголосив, що президент США не може бути впевненим у своїх заявах, якщо він не має впевненості у надійності роботи спецслужб.
Нагадаємо, вчора Дональд Трамп заявив, що американська розвідка визнала досьє з компроматом, нібито зібраним на нього російськими спецслужбами, фальшивкою.

Related

Політика 3226856142348895755

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item