Стало відомо, куди продають українські танки



Заводі імені Малишева у Харкові готовий передати партію сучасних танків "Оплот" королівству Таїланд. 
Контракт між сторонами передбачає купівлю 49 бойових машин.

"Робота тайської делегації з прийому нової партії танків розпочнеться завтра. Замовники оглянуть решту танків, які ще не завершені. За згодою двох сторін, терміни виконання замовлення перенесли на осінь 2017 року через військові дії на Сході України", - повідомляє Укрспецекпорт.
Бойова машина "Оплот" вироблена на "Заводі ім. Малишева", - інноваційна конкурентоспроможна техніка, якою вже зацікавились покупці з різних куточків світу.
"Сьогодні багато потенційних покупців "Оплоту" уважно стежать за реалізацією тайського контракту, щоб потім замовити танки у нас, наповнити бюджет України. Звісно, що і конкуренти, і просто вороги країни працюють ліктями, щоб ослабити наш потенціал, витиснути нас з перспективних ринків. Нашою відповіддю на це буде вчасне та добросовісне виконання всіх контрактних зобов'язань", - додали військові.
22 листопада українським збройним силам передали партію модифікованих танків Т-84. Модернізацію бойових машин проводили на харківському заводі ім. Малишева. Танк Т-84 - удосконалений варіант Т-80УД. Всього в Україні побудували десять Т-84 базової модифікації. Ці машини взяли на озброєння. Вони брали участь у параді на честь Дня незалежності України 2001 року. Потім їх використовували для підготовки військових фахівців, а тоді відправили на зберігання. Створили кілька модифікацій Т-84, найвідомішою з яких став танк БМ "Оплот". Останній - найдосконаліший український танк.

Related

Економіка 7310639873316549518

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item