Прокуратура закрила провадження проти екс-заступника глави ГПУ Каська

Прокуратурі не вдалося знайти доказів проти Каська
Київська прокуратура закрила кримінальне провадження щодо колишнього заступника глави ГПУ Віталія Каська за підозрою у скоєнні шахрайських дій та використанні підробленого документа при здійсненні приватизації житла.
"За результатами вивчення матеріалів кримінального провадження прокуратура встановила, що органом попереднього розслідування не отримано достатніх доказів для доведення винуватості В. Каська в суді, а встановлені порушення є малозначущими для притягнення його до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні прокуратури.
У зв'язку з цим прокурором Київської місцевої прокуратури №6 прийнято рішення про закриття провадження по Каську на підставі п. 3 ч. 1 ст. 284 КПК України.
"На даний час законність прийняття рішення про закриття кримінального провадження перевіряється прокуратурою міста Києва", - додали у відомстві.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 квітня 2016 року екс-заступнику генерального прокурора Віталію Каську було вручено і оголошено підозру у скоєнні злочину по справі про шахрайство з нерухомістю.
У зв'язку з цим колишній генеральний прокурор Віктор Шокін домігся арешту його квартири.
Після цього, 23 травня, Апеляційний суд Києва зняв арешт з майна Касько, однак 31 травня Печерський районний суд Києва наклав арешт на квартиру повторно.
У свою чергу Касько звернувся до нинішнього глави ГПУ Юрія Луценка з вимогою скасувати повідомлення про підозру, яке, на його думку, є незаконним.

Related

Політика 5979185637445654837

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item