СБУ призначила експертизу висловлювань Пінчука про Донбас і відмову від Криму - Ярош

Про експертизу заяв Пінчука СБУ повідомила у відповіді на звернення Дмитра Яроша
Служба безпеки України призначила семантико-текстуальну експертизу висловлювань підприємця Віктора Пінчука в колонці на сторінках WSJ, де він закликав пожертвувати Кримом заради миру з РФ, і тимчасово зняти з порядку денного зусилля з євроінтеграції та зближення з НАТО.
Про це йдеться у відповіді спецслужби на звернення народного депутата Дмитра Яроша, яку той опублікував на своїй сторінці в Facebook.
"Отримав від СБУ проміжну відповідь по ворожим і антидержавним заявам компрадорського паразита Пінчука... Питання будемо добивати", - написав нардеп.

Нагадаємо, 30 грудня 2016 року на сторінках WSJ була опублікована колонка Пінчука під назвою Україна повинна піти на болісні компроміси заради миру з Росією, в якій бізнесмен закликав пожертвувати Кримом заради миру, тимчасово зняти з порядку денного зусилля з євроінтеграції та зближення з НАТО.
Крім того, Пінчук вважає за необхідне відмовитися від спроб взяти територію Донбасу під свій контроль і провести вибори чим швидше.
Заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв на сторінках The Wall Street Journal відповів українському підприємцеві Віктору Пінчуку.

Related

Політика 2541265058059258091

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item