The Wall Street Journal назвала джерело доповіді з компроматом на Трампа

Видання повідомляє, що джерело компромату на Трампа могло не знати, що ділиться інформацією з співробітником британської розвідки
Популярна американська газета The Wall Street Journal, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що джерелом більшої частини доповіді про наявність у російських спецслужб компромату на президента США Дональда Трампа є президент Російсько-Американської торгової палати в США Сергій Мілліан.




Журналісти видання повідомляють, що Мілліан, який є громадянином США білоруського походження, поділився наявним компроматом із людиною, яка передала його колишньому співробітнику британської розвідки Крістоферу Стілу.
Видання зазначає, що Мілліан міг не знати, що поділився інформацією з людиною, яка пов'язана з британськими спецслужбами.
Нагадаємо, раніше канал CNN повідомив, що керівництво американських спецслужб передало новообраному президентові Трампу доповідь, згідно з якою російські спецслужби зібрали на нього компромат.
За даними ЗМІ, автором доповіді про нібито наявний у РФ компромат на Трампа є колишній співробітник спецслужб Великої Британії Крістофер Стіл. Він провів кілька років під дипломатичним прикриттям, працюючи на МІ-6, в Росії та Парижі, а також у міністерстві закордонних справ та у справах Співдружності в Лондоні.
У Кремлі заявили, що інформація про наявність у російських спецслужб компромату на Трампа є фальшивкою.
Сам же обраний президент США Трамп заявив, що він жодним чином не пов'язаний з Росією і назвав публікацію ЗМІ фейком. 

Related

Події у світі 8807610946713793357

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item