Гарвард не захотів бути у Трампа радником з питань нацбезпеки

Гарвард відмовився працювати в команді Трампа
Віце-адмірал Роберт Гарвард відхилив пропозицію президента США Дональда Трампа стати його новим радником з питань національної безпеки, повідомляє CBS News.
"Два джерела, обізнані у ситуації, підтвердили, що Гарвард заявив про бажання сформувати власну команду, проти чого виступив Білий дім", - йдеться в повідомленні.
Трамп запевнив заступника радника з питань національної безпеки Макфарленд, що вона могла б зберегти свою посаду навіть після відставки Майкла Флінна.
Роберт Гарвард проте виступив категорично проти того, щоб Макфарленд була в його команді. "Після цілого дня переговорів з цього та інших кадрових питань, Гарвард відмовився працювати замість Флінна", - інформує телеканал.
Гарвард обіймав посади заступника командувача Об'єднаним командуванням спеціальних операцій США і Міжвидовим командуванням Збройних сил США, заступника командувача Центральним командуванням.
Нагадаємо, радник Дональла Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн подав у відставку з посади в зв'язку з "наданням віце-президенту та іншим неповної інформації щодо телефонних розмов з послом Росії".
Виконуючим обов'язки помічника президента США з національної безпеки призначений генерал-лейтенант у відставці Кіт Келлогг.
За даними ЗМІ, адміністрація президента США запропонувала посаду радника з нацбезпеки віце-адміралу Роберту Гарварду.
За кілька тижнів до інавгурації президента Дональда Трампа його радник з національної безпеки Майкл Флінн обговорював американські санкції проти Росії, а також сфери можливого співробітництва, з російським послом Сергієм Кисляком.

Related

Події у світі 5331174188391499330

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item