В НАТО звинуватили Росію у поширенні неправдивої інформації, зокрема і про Альянс

В НАТО нарахували 32 міфи російської пропаганди про Альянс
В НАТО звинуватили Росію в ескалації кампанії дезінформації з 2014 року, коли було окуповано Крим і зазначили, що такі ресурси як Sputnik і RT поширюють неправдиві новини.
Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву офіційного представника Альянсу Оану Лунгеску.
Високопосадовці НАТО і ЄС висловили стурбованість з приводу можливостей РФ використовувати телебачення і інтернет для розповсюдження фейкової інформації.
За словами Лунгеску, в НАТО нарахували 32 міфи російської пропаганди про Альянс, які ретранслюються через Sputnik, RT й інші підконтрольні Кремлю медіа.
"НАТО має справу зі значним зростанням російської пропаганди та дезінформації, яка збільшилася із незаконним приєднанням до Росії Криму в 2014 році", - сказав прес-секретар Лунгеску.
За його словами, остання дезінформація, це, коли російський новинний сайт life.ru опублікував сфабрикований запис голосу генерального секретаря НАТО Столтенберга з російським жартівником, який прикидався президентом України Петром Порошенком.
Раніше повідомлялося, що значна частина опублікованої доповіді спецслужб США про російське втручання у вибори американського президента присвячена телеканалу Russia Today і агентству Sputnik.

Related

Події у світі 7719580970123913336

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item