У МЗС Німеччини прокоментували слова свого посла



У Міністерстві закордонних справ Німеччини прокоментували слова посла країни в Україні Ернста Райхеля щодо виборів на Донбасі.
Про це повідомили у МЗС України.
"7 лютого 2017 року посла запросили до міністерства. Під час зустрічі німецькому дипломату наголосили на неприпустимості проведення виборів на окупованих територіях Донбасу в присутності російських окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.
МЗС заявляє, що на зустрічі була підтверджена чітка і послідовна позиція України, що проведення подібних виборів можливе лише після виведення підрозділів російських Збройних сил.
У відповіді МЗС ФРН на прохання "Укрінформ" прокоментувати слова посла, керівництво повідомило, що Німеччина буде керуватися положеннями Мінських угод при врегулюванні кризи на Донбасі.
"Керівництвом для всіх наших зусиль з подолання кризи на сході України є Мінські угоди між Росією та Україною від 12 лютого 2015 року, посередниками в яких виступають Німеччина та Франція", - йдеться у відповіді відомства.
Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель заявив, що вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей можуть відбутися за присутності російських військових.

Related

Політика 4093175814928682309

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item