ФРН про нардепа Гончаренка: Неадекватна поведінка

У МЗС Німеччини назвали поведінку Гончаренка вкрай неадекватною

Міністр закордонних справ Німеччини Зигмар Габріель розкритикував українського депутата.

 
У міністерстві закордонних справ Німеччини розкритикували дії українського нардепа Олексія Гончаренка, передає AP з посиланням на прес-секретаря німецького МЗС Мартина Шафера.
 
Гончаренко розмалював фрагмент Берлінської стіни в Києві біля посольства Німеччини. Свій вчинок він пояснив протестом проти висловлювань посла ФРН в Україні Ернста Райхеля, який заявив, що проведення виборів на Донбасі можливе до виведення звідти російських військових підрозділів.
 
Шафер заявив, що дії Гончаренка є вкрай неадекватною поведінкою. Він додав, що міністр закордонних справ Німеччини Зигмар Габріель також розкритикував українського депутата.
 
За словами Шафера, Німеччина вважає Україну близьким партнером і саме Німеччина стала першою країною, що встановила дипломатичні відносини з Києвом 25 років тому.
 
Він додав, що Німеччина докладає зусиль, щоб провести нараду міністрів закордонних справ України і Росії наступного тижня.
 
Шефер також заявив, що не бачить суперечностей між словами посла ФРН в Україні Ернста Райхеля і офіційною позицією Берліна. Він зазначив, що, за мінськими угодами, відновлення контролю над кордоном стане завершенням процесу, що складається з 13 пунктів.

Related

Гаряча новина 3296811115423174082

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item