Гройсман допустив відновлення Податкової міліції

Податкову міліцію можуть повернути

Тимчасове відновлення Податкової міліції розглянуть наступного тижня.

Тимчасове відновлення роботи Податкової міліції розглянуть наступного пленарного тижня. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Верховної Ради, передають Українські новини.

"Наше завдання - створювати інструменти для захисту бізнесу. Ці контролери перетворилися на рекетирів, і ми повинні дати відповідь тут в парламенті. Я б дуже просив, щоб ми зібралися наступного пленарного тижня і дали відповідь: якщо відновлення (роботи податкової міліції), то на які терміни відновлення. Не може це бути нескінченна система тиску на бізнес", - сказав він.

Також Гройсман зазначив, що підтримує створення Служби фінансових розслідувань.

"Те, що сталося, то сталося. Нам потрібно це виправляти. Ми можемо відновити роботу Податкової міліції і залишити, як було раніше. Але можна зробити більш прогресивний крок і створити службу фінрозслідувань, яка буде якісною службою", - додав він.

Нагадаємо, що в новому податковому кодексі з 1 січня 2017 року немає розділу про податкову міліцію, але при цьому податкова міліція продовжувала працювати в рамках українського законодавства.

Related

Політика 3748738396277570455

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item