Держдума Росії проголосувала за законопроект про заборону грошових переказів в Україну

Держдума РФ прийняла в першому читанні законопроект, що забороняє грошові перекази з РФ в Україну за допомогою іноземних платіжних систем
Держдума на засіданні в середу прийняла в першому читанні законопроект, що обмежує грошові перекази з території Росії на територію України та інших держав, що здійснюються за допомогою іноземних платіжних систем.
Як пише Інтерфакс-Україна, законопроект Про внесення змін у закон Про національну платіжній системі був підготовлений і внесений до Держдуми депутатом фракції Единая Россия Владиславом Резніком.
Документ спрямований "на усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України", зазначає автор документу у пояснювальній записці.
Якщо законопроект буде прийнятий в трьох читаннях, він набуде чинності з дня його офіційного опублікування.
Нагадаємо, що в жовтні 2016-го Україна обмежила діяльність ряду російських платіжних систем. Під заборону потрапили в тому числі Золота Корона і Юністрім.
"Встановлення цієї заборони призвело до обмеження конкуренції на російському ринку платіжних послуг, здійснюваних у вигляді транскордонних переказів грошових коштів без відкриття рахунку, на користь іноземних платіжних систем", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.
У листопаді 2016-го депутат фракції Единая Россия Владислав Резник вніс у Держдуму законопроект, який може обмежити грошові перекази з території Росії на територію України, що здійснюються за допомогою іноземних платіжних систем.
Пізніше Мінекономрозвитку РФ підтримало даний законопроект.

Related

Суспільство 2373185121841411650

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item