Російського боксера Повєткіна, якого впіймали на допінгу, виключили з рейтингів WBC

Повєткін буде виключений з рейтингу WBC
Російський боксер Олександр Повєткін виключений з рейтингів Всесвітньої боксерської ради, заявив президент організації.
"Повєткін виключений з рейтингів WBC. Рішення по його справі буде винесено на наступному тижні", - наводить слова президента WBC Маурісіо Сулеймана Р-Спорт.
Це рішення WBC прийняв на основі допінг-проби Б боксера, яка підтвердила наявність в організмі спортсмена забороненої речовини остарина.
У грудні 2016 року Олександр Повєткін вдруге за рік був викритий у вживанні заборонених препаратів, через що його бій за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) проти Бермейна Стіверна було скасовано.
Пізніше один з тренерів українського боксера Володимира Кличка Джеймс Алі Башир заявив, що росіянин Олександр Повєткін повинен понести покарання за вживання допінгу.
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко піддав критиці боксера Олександра Повєткіна після того, як росіянина спіймали на вживанні забороненої речовини.
Нагадаємо, в травні 2016 року в допінг-пробі російського боксера Олександра Повєткіна були знайдені залишкові сліди мельдонію, застосування якого було заборонено з 1 вересня 2015 року, через що було зірвано бій росіянина проти американця Деонтея Вайлдера за титул чемпіона світу за версією WBC.

Related

Спорт 3386782320676384222

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item