Повоювавши за ЛНР, росіянин потрапив до в'язниці на 11 років

Росіяни отримують реальні строки за війну на Донбасі

Житель Сєвєродвінська був поранений у бою і був взятий у полон.

 
В Україні суд засудив до 11 років громадянина Росії, який приїхав із Сєвєродвінська на Донбас і воював за сепаратистів самопроголошеної ЛНР. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
 
"У липні 2016 року зазначений громадянин спільно з іншими учасниками терористичної організації (громадянином РФ і громадянином України) недалеко від н.п. Троїцьке Луганської області скоїв напад із застосуванням вогнепальної зброї і вибухових пристроїв на спостережний пункт Збройних сил України, де під час бою був поранений і затриманий, а його співучасники були ліквідовані", - йдеться в повідомленні.
 
Попаснянський районний суд Луганської області визнав росіянина винним в участі в терористичній організації, веденні агресивної війни проти України і незаконному поводженні зі зброєю.
 
Сьогодні, 3 березня, суд прийняв рішення призначити громадянину РФ покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.
 
Як повідомляють, за злочини на Донбасі були засуджені 28 громадян Росії. Такі дані 15 лютого оприлюднив генеральний прокурор України Юрій Луценко.
 
Нагадаємо, у лютому Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області засудив до восьми років позбавлення волі громадянина РФ з позивним Якут, який воював на боці ДНР.
 
Раніше ще одного росіянина засудили на 11 років за те, що він також воював на боці ДНР.

Related

Гаряча новина 6229074327585477921

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item