Російський розвідник загинув під час штурму Пальміри

Артем Горбунов загинув у Сирії

Артем Горбунов потрапив у засідку разом з групою товаришів по службі.

 
Під час штурму сирійської Пальміри загинув російський розвідник Артем Горбунов. Про це повідомляє Коммерсантъ із посиланням на вдову військовослужбовця.
 
"У Нижньому Новгороді сьогодні попрощалися з 24-річним Артемом Горбуновим, військовослужбовцем 96-ої окремої розвідувальної бригади, який загинув під час штурму Пальміри 2 березня", - йдеться в повідомленні.
 
Інформацію про загибель військовослужбовця газеті підтвердила його жінка-вдова. "Він загинув під час виконання службових обов'язків", - сказала Софія Горбунова виданню.
 
У своїх акаунтах у соціальних мережах вона уточнила, що Артем Горбунов загинув 2 березня, коли разом з групою товаришів по службі потрапив у засідку в Сирії. "Він був першим убитим", - написала вона.
 
У прес-службі міністерства оборони не змогли прокоментувати новину про нові втрати серед російського контингенту в Сирії: "Нам потрібно все з'ясувати, пишіть запит".
 
У штабі 96-ої бригади відмовилися коментувати повідомлення про загибель Горбунова.
 
Як повідомляють ЗМІ, раніше в Озерську Челябінської області Росії пройшов похорон 23-річного Івана Слішкіна, який загинув у Сирії. Він добровольцем пішов на війну, щоб заробити на весілля.

Related

Події у світі 1164987319665738212

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item