Порошенко звинуватив Росію у вбивстві Вороненкова

Президент України назвав смерть Вороненкова терактом з боку РФ

Загибель російського екс-депутата президент порівняв з терактами в Європі, в яких також звинувачує спецслужби РФ.

Президент Петро Порошенко назвав вбивство Вороненкова "актом тероризму з боку Росії".
Вбивство сталося 23 березня в центрі української столиці. Нападник був пораненийохоронцем Вороненкова. Йому надали медичну допомогу і затримали. Про станздоров'я не повідомляється.

"Лукаве вбивство в центрі Києва Дениса Вороненкова - це акт державного тероризму з боку Росії. Явний почерк російських спецслужб, який раніше неодноразово проявлявся в європейських столицях", - написав Порошенко у Facebook.

Він також зазначив, що Вороненков був одним з головних свідків "російської агресії проти України" і, зокрема, про роль Януковича у введенні в Україну російських військ.

Денис Вороненко переїхав до Києва через два дні після закінчення його депутатських повноважень в Росії і отримав українське громадянство.

Він дав українській Генпрокуратурі свідчення проти екс-президента Віктора Януковича.
У Росії Вороненков працював у Військовій прокуратурі, Держдумі, Верховному суді, заступником мера Нарьян-Мара, заступником голови адміністрації Ненецького автономного округу.

Попередження. Кадри містять сцени смерті і не рекомендуються до перегляду людям зі слабкою психікою і особам до 18 років.

Related

Політика 7715335373158397872

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item