"Це показова розправа над відступником в центрі міста" - Євген Кисельов


Журналіст Євген Кисельов в інтерв'ю на радіо " Эхо Москвы" висловив свою версію вбивства у Києві колишнього російського депутата Дениса Вороненкова.
"Перша версія, яка приходить мені в голову, — це помста російських спецслужб.
Ви знаєте, я не знайомий з матеріалами кримінальної справи, але я знаю, що в таких випадках завжди будь-які версії — від убивства на ґрунті ревнощів, на ґрунті особистої неприязні, вбивство, пов'язане з професійною діяльністю загиблого, вбивство, пов'язане з якимись кримінальними розборками, все що завгодно...
Але в зв'язку з тим, що останнім часом пан Вороненков був в центрі гучного політичного скандалу, пов'язаного з його еміграцією в Україну, у зв'язку з тим, що йому відразу надали притулок, і українське громадянство, у зв'язку з тим, що він дав проти Януковича свідчення українським правоохоронним органам. Перше, що приходить в голову людині, — це показова розправа над відступником в центрі міста".
На питання, чи не страшно йому, як людині з Росії, який живе в Києві, після цього вбивства, Кисельов сказав: "Я живу за принципом "Роби, що мусиш, і будь що буде".

Related

Суспільство 5451153541427547569

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item