Львівські патрульні опублікували відео погоні, під час якої порушник влетів у кювет

Потрапивши у ДТП, водій пересів на коліна до пасажира
Патрульна служба поліції Львова оприлюднила відео нічної погоні за порушником, який у підсумку не впорався з керуванням та влетів у кювет під житловим будинком.
"Під час патрулювання на вулиці Медової Печери екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль марки Peugeot, водій якого порушив правила дорожнього руху. Патрульні включили проблискові маячки червоного кольору і звернулися з вимогою через гучномовець про зупинку. Проте водій на вимогу інспекторів не відреагував і збільшив швидкість", - розповіли правоохоронці у себе в Facebook.
Як повідомляється, під час переслідування порушника маневрував і неодноразово створював аварійні ситуації, виїжджаючи на тротуари.
У підсумку, водій не впорався з керуванням, виїхав на бордюр та з'їхав у кювет під багатоповерховим житловим будинком.
При цьому зазначається, що, коли патрульні підійшли до автомобіля, порушник пересів на коліна до пасажира.
"Незважаючи на те, що у водія були явні ознаки алкогольного сп'яніння, лікар, який проводив перевірку, написав попередній висновок про те, що водій тверезий. Також 37-річний чоловік здав кров для проведення аналізу на наявність алкоголю в крові. Патрульні склали на нього два протоколи: за ст. 124 КУпАП вчинення ДТП і за ст. 122-2 КУпАП - невиконання водієм вимог про зупинку та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху", - додали в поліції.

Related

Суспільство 4789184403670042606

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item