Голова внутрішньої безпеки ДФС подав у відставку


Шеремет звільнився, щоб забезпечити об'єктивність слідства стосовно Насірова.


Керівник управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України (ДФС) Юрій Шеремет подав у відставку. Про це він заявив у коментарі Українській правді ввечері у вівторок, 7 березня.
"Написав заяву вранці. Мене виховували відповідати за свої слова. Нехай з'ясовують об'єктивну істину", - зазначив він.
 
Зазначимо, вночі проти 7 березня Шеремет написав на своїй сторінці у Facebook про занепокоєння з боку прокуратури і про свій зв'язок з відстороненим від посади головою ДФС Романом Насіровим.
 
"Тільки-но державний обвинувач, під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Насірову, підкреслив, що одним з ризиків, чому на час слідства він має бути під вартою, є те, що я знайомий з ним зі школи, і якщо він буде на свободі, зможе зі мною спілкуватися і через мене впливати на працівників ДФС, що унеможливлює об'єктивність слідства", - написав Шеремет.
 
Щоб уникнути такого ризику, він дав слово державному обвинувачу вранці у вівторок звільнитися з посади керівника внутрішньої безпеки ДФС України.
 
Нагадаємо, вночі проти 7 березня Солом'янський районний суд міста Києва заарештував Насірова на 60 діб з можливим внесенням застави в розмірі 100 млн грн.

Related

Гаряча новина 6941131456724302902

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item