У Telegram з'явилися голосові дзвінки

У Telegram доступна функція дзвінків
Месенджер Telegram оголосив про запуск голосових дзвінків в додатках для Android і iOS.
Щоправда, 30 березня нова функція доступна лише для деяких країн Західної Європи, повідомляється в офіційному блозі Telegram.
"Решта світу отримає їх дуже скоро. Інтерфейс голосового дзвінка знайомий і простий у використанні", - запевняють розробники програми.
Голосові дзвінки між абонентами Telegram доступні з версії 3.18. Вони захищені за технологією end-to-end, так само, як секретні чати. Для того, щоб переконатися в тому, що абонент, який телефонує, саме той, за кого себе видає, необхідно порівняти чотири емодзі на екранах і переконатися, що вони збігаються.
"Кожен раз, коли ви робите голосовий виклик Telegram, нейронна мережа дізнається технічну інформацію від вашого пристрою (природно, вона не має доступу до змісту розмови, лише технічні дані, такі як швидкість мережі, затримки при передачі даних, пакетні втрати у відсотках, і так далі). Машина оптимізує десятки параметрів для поліпшення якості майбутніх викликів на даному пристрої", - заявляють розробники.
В інтерфейсі месенджера можна буде обрати, хто конкретно з ваших контактів зможе дзвонити вам. Крім того, там, де це можливо, голосові дзвінки будуть здійснюватися через peer-to-peer з'єднання.
Нагадаємо, що тестування голосових дзвінків в месенджері почалося 12 березня.

Дізнавайтесь першими Свіжі новини через Telegram тут

Related

Технології 7044710496529624132

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item