Нова скандальна заява посла Німеччини про Донбас: дипломату дали жорстку відповідь


Надзвичайний і уповноважений посол Німеччини в Україні Ернст Райхель повторив свій вислів про те, що вибори на окупованій території Донбасу повинні пройти при окупантах.
У відповідь на це український військовий експерт Дмитро Тимчук зробив жорстку заяву.
Він упевнений, що необхідно зробити в такий спосіб: "ввічливо заглядаючи в чесні очі посла Ернста Райхеля, умиротвореним тоном задати йому пару навідних запитань:
- що думає пан посол про Документ Копенгагенської наради Конференції з людського виміру НБСЄ від 1990 року, який (п.п.6-7) встановлює основні критерії до виборів, що на сьогодні діють в ЄС?
- що він думає про рекомендації ОБСЄ щодо проведення виборів, вироблені за час існування цієї організації?".
"Якщо пан Райхель скаже, що він як офіційний представник країни-члена ЄС визнає ці документи, то ситуація спрощується", - пише Тимчук.
Але при цьому він розглядає й інший варіант розвитку подій:
"Якщо ж пан Райхель скаже, що він бачив у труні в білих тапках всю цю писанину від ЄС і ОБСЄ, то тут ми можемо сміливо вручити йому чорний прапор анархіста і банку з фарбою - нехай сам напише щось непристойне на Берлінській стіні. Тому що офіційний представник Німеччини апріорі не може ігнорувати ці документи".

Як повідомлялось, раніше Райхель заявив, що вибори на окупованій території Донбасу можливо провести навіть у присутності там російських військ, оскільки "все залежить від обставин".

Related

Гаряча новина 2564644116206461060

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item