Російський політолог розказав, що доб'є Путіна


Найбільшого удару по нинішньому режиму в Росії може завдати явний успіх України в економіці і на шляху до євроінтеграції. 
Так вважає російський політолог Андрій Піонтковський, передає "Обозреватель".
Кремлівська пропаганда продовжить проклинати Україну і після надання їй безвізового режиму з Євросоюзо, вважає Піонтковський:
"Вона не зміниться. Будуть вас проклинати. Точно так само, як чоловік завжди проклинає дружину, яка пішла від нього. Не має сумніву і в тому, що на пересічних росіян ця подія також не справить дуже великого враження. У них зараз багато інших проблем, перш за все, різке падіння рівня життя", - пояснив він.
Разом із тим політик наголосив: "Не ця окрема акція, хоча і дуже позитивна, але в цілому успіх України, явний успіх у її економіці, успіх на шляху європейської інтеграції, звичайно, справить колосальне враження на росіян і завдасть найбільшого удару по режиму в Росії. Я вже не кажу про путінський режим, якому вже недовго залишилося. Але і наступний, постпутінський, буде не найкращим".
"Успіх України на європейському шляху буде вирішальним аргументом у тій історичній суперечці, яка ведеться всередині Росії між проєвропейськими і проординським російськими. Тому дуже багато залежить від України", - наголосив політолог.
6 квітня Європейський парламент затвердив проект резолюції про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовують візові вимоги. Безвізовий режим остаточно затвердять максимум за 2 місяці. Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін.
"Європейському Союзу буде потрібно 1,5-2 місяці для остаточного прийняття рішення. Потім - поточне рішення Ради ЄС. Декілька тижнів, і літо має бути безвізове".

Related

Події у світі 1374405401511127690

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item