Чоловіка викрали на очах у дружини


У Дніпрі троє чоловіків вирішили перевиховати знайомого та викрали його. 
Сталося це 30 березня, на очах у дружини. Жінка розповіла, що невідомі на авто Skoda побили та заштовхали її чоловіка в машину.
Про це повідомляє патрульна служба Дніпра.
"Патрульні знаходилися недалеко від місця викрадення. Вони одразу кинулися наздоганяти авто. На вулиці Кротова помітили схоже. У салоні знаходилися 3 викрадачів та потерпілий. В останнього були явні ознаки побиття. У багажнику автомобіля знайшли зброю – зареєстровану помпову рушницю. У сумці виявили предмет, схожий на бойовий пістолет, набої та 2 ножа. Зловмисників затримали та викликали слідчо-оперативну групу. Потерпілого госпіталізували до лікарні. За попередніми даними, він отримав ножове поранення, забій м`яких тканин голови, ссадна, струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму", - йдеться в повідомленні.
Зловмисники пояснили свій вчинок перевихованням знайомого. Однак, що стало причиною - невідомо. Дружина потерпілого заявила, що ніколи не бачила цих людей і не знає, чим їм не догодив її благовірний.
Усі троє викрадачів перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрили кримінальне провадження. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.
У Харкові невідомі посеред вулиці зв'язали та викрали людину. За звільнення вимагали викуп 190 тисяч гривень. До правоохоронців звернувся 45-річний товариш потерпілого. Розповів, що віддав гроші, заручника звільнили. Нині слідчі з'ясовують обставини. Шукають зловмисників.

Related

Гаряча новина 1285870946525386356

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item