Зареєстрований на засіданні нардеп насправді був у Криму


Під час минулого пленарного тижня народний депутат України Ігор Шкіря був у своєму готелі в Криму. 
Згідно електронної реєстрації народних депутатів, він рахувався присутнім на засіданнях, але не голосував.
"Ігор Шкіря приїхав в парк-готель "Марат" в минулий понеділок на автомобілі Audi з київськими номерами АА3344ОА. Був до кінця тижня. ТОВ "Парк готель "Марат" було зареєстровано за російським законодавством в грудні 2014 року. За даними держреєстру РФ, засновником товариства з обмеженою відповідальністю "Парк-готель "Марат" є ТОВ "Іліташ-тур". Воно засновано виробничим об'єднанням "Іліташ" і має прописку в Донецьку", - повідомляє Центр журналістських розслідувань.
Ігор Шкіря - колишній член Партії Регіоні. У 2011 році прокуратура АР Крим порушила кримінальну справу за самовільне захоплення земельної ділянки парк-готелем "Марат" площею 4,6 гектара в Гаспрі в районі вічнозеленого парку "Чаїр".
Отримав мандат як самовисуванець по одномандатному виборчому округу № 52 на Донеччині. Входить до депутатської групи "Партія "Відродження".
Згідно з даними на сайті ЦВК, він отримав 41,71% голосів, його найближчий суперник – Олег Жебський - 19,46%. 52-й округ розмістився у Дзержинську, Дебальцевому та в Калінінському районі Горлівки, яка контролюється бойовиками. Загалом округ складається з 109 дільниць, однак вибори вдалося провести на 46. Був радником Миколи Азарова.

Related

Політика 5925611607261997937

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item