Гарвардські вчені назвали овочі, які заважають схуднути


Дослідження вчених з Гарварду пролило світло на овочі, які перешкоджають схудненню.
Дієтологи продовжують наполягати, що овочі входять в число найбільш корисних для здоров'я продуктів харчування, а також важливі для збалансованої дієти. Однак, як показують результати нового дослідження гарвардських вчених, деякі з овочів, незважаючи на свої корисні для організму властивості, можуть призвести до збільшення ваги.
В ході дослідження кожні чотири роки дослідники Гарварду аналізували щоденник харчування понад 13 тисяч осіб. Зокрема, фахівці протягом 20 років вивчали харчування і коливання у вазі кожного з респондентів, аналізуючи дані про зв'язок між щоденним раціоном харчування і вагою, а також точні продукти, які можуть перешкоджати схудненню. У результаті з'ясувалося, що якщо в раціоні респондента переважали крохмалисті овочі, то він частіше інших набирав зайву вагу і складніше інших скидав її.
Результати дослідження показали, що серед овочів, які заважають схуднути, лідером є кукурудза, слідом за якою йде картопля і горох. Втім, незважаючи на нові дані, фахівці відзначають, що не варто повністю виключати зі свого раціону ці продукти, адже вони містять безліч корисних властивостей для організму. Варто лише обмежити їх споживання, підсумовують вчені.

Related

Здоров'я 3219866058500308838

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item