Газпром почав будівництво газопроводу в обхід України

Укладання веде судно Audacia компанії Allseas - підрядника будівництва обох ниток морської ділянки газопроводу.
У неділю, 7 травня, російський Газпром почав будівництво в Чорному морі газопроводу Турецький потікповідомила прес-служба корпорації.
Зазначається, що робота стартувала біля російського узбережжя.
"Сьогодні ми приступили до практичного етапу реалізації проекту "Турецький потік" - морського укладання газопроводу. Проект реалізується строго за планом і до кінця 2019 року наші турецькі і європейські споживачі отримають новий надійний маршрут для імпорту російського газу", - сказав глава Газпрому Олексій Міллер.
У повідомленні зазначається, що укладання веде судно Audacia компанії Allseas - підрядника будівництва обох ниток морської ділянки газопроводу.
Судно також буде використовуватися для протягування труб з берега через мікротунелі. Будівництво газопроводу Турецький потік в глибоководній частині Чорного моря буде вести трубоукладальне судно Pioneering Spirit.
Нагадаємо, на початку грудня 2016 року Газпром підписав контракт на будівництво першої нитки морської ділянки газопроводу Турецький потік в обхід України по дну Чорного моря.
2 грудня парламент Туреччини ухвалив закон про ратифікацію угоди з Росією щодо проекту будівництва газопроводу Турецький потік.

Related

Економіка 1306584005170969873

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item