"Росія остаточно оскотинилася": Портрети Гіві і Мотороли в "Безсмертному полку" в Москві обурили соцмережі (відео)

"Так ще ніхто не ганьбив ветеранів ВВВ. Нести портрети терористів-нариків разом із їхніми портретами - це свинство", - пишуть обурені користувачі соцмережі.
Безсмертний Гіві. Скріншот.

У Москві на прокремлівській акції "Безсмертний полк" 9 травня несли портрети Гіві, Таврії, Дінго, Мотороли й інших терористів "ДНР" поряд із портретами героїв Другої світової. Повідомлення про це з'явилося на сторінці паблік "Грані.Ru" в Facebook.
Автори пабліка розмістили відео з акції "Безсмертний полк" у Москві, на якій деякі учасники несли портрети убитих терористів "ДНР".
Жінка, яка несла портрет Михайла Толстих ("Гіві"), у відповідь на запитання журналіста пояснила, що це "герой Новоросії, який захищав її від нацистів".
Пост отримав понад 1,1 тис. лайків і більше 1 тис. перепостів.
У коментарях користувачі обурювалися безсоромністю пропагандистів, які змішали в одну купу справжніх героїв війни проти нацизму і відморозків-терористів, які влаштували Сомалі на Донбасі.
В'ячеслав Крамаренко обурився: "Що ж ви, бл*ді, робите, порівнюючи в цей день мого діда, який загинув у Сталінграді і багатьох інших полеглих на ВВ, із цими найманцями?"
Іван Іванов зауважив: "Так ще ніхто не ганьбив ветеранів ВВВ. Нести портрети терористів-нариків разом із їхніми портретами - це свинство. Країна остаточно оскотинилася".
Денис Корабльов зізнався: "Гірко і бридко бачити стада тварин, які обвішуються стрічками смугастими, носять портрети вусатого монстра, що погубив стільки народу. А коментувати факт, що поряд із портретами фронтовиків- героїв своєї країни тягають портрети поганих скотів, найманців і терористів - це вище моїх сил".

Як повідомляв "Обозреватель", ватажок "ДНР" Олександр Захарченко прикрасив портрет терориста Мотороли під час ходи "Безсмертного полку" орденом ВВВ.

Related

Суспільство 7220194582894354029

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item