Путін має новий план щодо України


У президента Росії Володимира Путіна є новий план - перетворити Україну на проросійську державу-маріонетку часів Віктора Януковича.
Про це заявив народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на "Апостроф".
"Після провалу силового сценарію зі створенням "Новоросії" Путін розігрує новий сценарій – перетворення України на державу-маріонетку Кремля часів Януковича. Зараз активно піднімають голову вчорашні "регіонали", розкручується "Опозиційний блок". Зважаючи на ресурси, які витрачають на піар, їх електоральне поле зростає, зокрема на Сході і Півдні України.
Все це на тлі вкрай негативної соціально-економічної ситуації в Україні відкриває для Кремля вікно можливостей у намаганні проштовхувати проросійську владу і своїх ставлеників на ключові посади в Україні. Що більше зараз дискредитують нинішню владу, то більше підіймають голову проросійські сили в Україні, то більше у Путіна шансів. Наступні вибори в Раду можуть стати точкою відліку, коли парламент України буде набитий проросійськими елементами і агентурою. Потім можна спробувати нав'язати і президента, який був би лояльныший до Росії.
Реалізація такого сценарію не змусить Путіна відмовитися від силового сценарію на Донбасі. Для нього, що гірше, то краще. Що більше народ України буде незадоволений подіями на Донбасі, то більше у Путіна з'являється можливостей для реалізації політичного сценарію. Силовий сценарій – прелюдія до політичного", - заявив Тимчук.
Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти української армії на Донбасі.

Related

Політика 6732603064543941611

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item