Розенко прокоментував рекламу під час виступу гурту ONUKA на "Євробаченні"


Український оргкомітет "Євробачення-2017" повинен принести свої вибачення гурту ONUKA за те, що її виступ не зміг побачити український телеглядач. 
Про це написав віце-прем'єр-міністр Павло Розенкона в Facebook.
"Я думаю, що не тільки мені хотілося б знати автора "мудрого" управлінського рішення щодо запуску реклами під час виступу ONUKA. І це незважаючи на те, що вже під час репетицій було видно, що саме виступ цієї групи буде справжньою окрасою і родзинкою Євробачення. Дисциплінарні стягнення за цей прикрий інцидент повинні бути застосовані , - зазначив він.
Розенко також виступає за застосування штрафних санкцій до охоронній фірмі, яка допустила витівку українського пранкера Віталія Седюка.
"Вибачення Джамалі за "непорозуміння" (м'яко кажучи) під час її виступу. Тут питання до приватної охоронної структури, яка була обрана забезпечувати дотримання порядку під час гала-концерту. Я думаю, що варто продумати варіант застосування штрафних санкцій за неякісне надання послуг" , - зазначив він.
Розенко підкреслив, що, на його думку, Україна провела "Євробачення" на високому рівні.
Під час виступу Джамали на сцену Євробачення вибіг фанат і оголив сідниці. Раніше президент України Петро Порошенко зазначив, що цей конфуз не зіпсував враження від Євробачення.

Related

Суспільство 1687526297391084628

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item