Українського топ-провайдера спіймали на бізнесі з окупантами

У веденні бізнесу в окупованому РФ Криму, незважаючи на міжнародні санкції, викрили українську компанію "Воля".

Про це повідомляє AIN.UA.
31 травня стало відомо про скарги деяких кримських користувачів на блокування соцмережі "ВКонтакте". Під час входу на сайт їм висвітлювалося повідомлення, що доступ до ресурсу заблокований згідно з указом президента України Петра Порошенка. Повідомлення підписане компанією "Воля".
У прес-службі українського провайдера цей інцидент пояснили так: "2014 року всі телекомунікаційні активи продали російській компанії - ТОВ "Телекомунікаційні системи" (ТОВ "ТС". - ред). Спочатку ТС використовувало товарний знак "Воля", але потім самостійно зареєструвало в "Роспантенте" свій товарний знак, під яким надає послуги зараз".
За словами представників компанії, угода відбулася в липні 2014 року.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб РФ, єдиним акціонером ТС, що володіє 100% акцій, є кіпрська компанія Aquorn Holding LTD. За цією ж адресою зареєстровано шість з семи кіпрських юридичних осіб в структурі "Волі". Такий збіг може пояснюватися використанням послуг єдиного реєстратора - Asoted Secretarial Limited, йдеться в статті.
Директорами Aquorn Holding (власника ТС) є директори Volia LTD і інших, пов'язаних з нею офшорних компаній, Лев Блейзер і Роберт Судо. Вони також обіймають керівні посади в компаніях-інвесторів "Волі".
У компанії "Воля" зв'язок між зазначеними компаніями заперечують.
На Херсонщині СБУ викрила підприємство, що фінансувало терористів ДНР. Оперативники спецслужби провели 17 обшуків в офісних, складських, житлових приміщеннях та автомобілях осіб, причетних до фінансування терористів на території Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Вилучили понад 3 млн грн готівки, золоті злитки на понад 3,5 млн грн, 15 печаток фіктивних фірм та два сервери.

Related

Гаряча новина 7221232005990948057

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item