Затримані податківці дають викривальні покази проти екс-міністра Клименка - Генпрокуратура


Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України продовжує допити колишніх і діючих податківців за фактом створення так званих "програмних підприємств", які брали участь у схемі ухилення від сплати податків, і дають показання проти екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.
Зокрема, один з колишніх керівників обласної податкової адміністрації розкрив механізм забезпечення діяльності зазначених схем з боку податкових органів, починаючи від Міністерства доходів і зборів України та закінчуючи районною податковою інспекцією, де на обліку перебували так звані "програмні підприємства", повідомили в Генпрокуратурі.
Також розкриті умови роботи підприємств реального сектора економіки з так званими "податковими майданчиками" і задіяних в цих схемах співробітників податкових органів.
У прокуратурі пояснили, що "програмні підприємства" - це створені злочинною організацією на чолі з екс-міністром Клименком фіктивні суб'єкти підприємницької діяльності, які використовувалися для ухилення від сплати податків. Їх не перевіряли.
Нагадаємо, 24 травня в Україні була проведена безпрецедентна за масштабами антикорупційна операція у справі про податкові майданчики, пов'язані з колишнім міністром доходів і зборів Олександром Клименком. 

Related

Події в Україні 2602253159895312896

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item