Темно і шторм. На острові в Чорному морі залишилися близько 300 осіб, проходить евакуація

Рятувальна операція може затягнутися до ранку
На острові-заповіднику Джарилгач недалеко від Скадовська Херсонської області знаходяться близько 300 осіб, які не можуть потрапити на материк.
Як повідомляє Думська, в результаті сильного вітру рівень води в затоці значно знизився і прогулянкові катери, які повинні були забрати людей, сіли на мілину.
Відзначається, що на місці інциденту працює рятувальний катер, але він може перевезти за один рейс не більше десяти осіб, тому в першу чергу евакуюють пасажирів з дітьми. Не виключено, що рятувальна операція затягнеться до самого ранку.
Як розповіла Громадському Радіо туристка Наталія Макієнко, яка знаходиться на місці події, люди сидять на теплоході біля острова.
"Всіх людей погрузли в один теплохід, який одразу ж сів на дно. Ми на ньому сидимо. Нам не пропонують ні безплатної води, ні печива для дітей. Але бар працює. У нас залишились гроші тільки на таксі, ми собі нічого з бару дозволити не можемо. Медпрацівників немає", - описала вона ситуацію.
За словами жінки, на палубі перебувають мами з дітьми від одного року і літні люди. На даний момент на морі піднявся вітер і почався шторм.
Раніше повідомлялося, що в Чорному морі біля Скадовська перекинулася приватна яхта, через що дев'ять людей опинилися за бортом.

Related

Гаряча новина 5140763316346115037

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item