Харківські активісти зібрали "сухарі для Добкіна"

Активісти залишили під дверима кілька пакунків із сухарями
У Харкові активісти антикорупційного центру принесли до офісу Опозиційного блоку тюремну передачу для позбавленого недоторканності народного депутата Михайла Добкіна.
Як передає 5 канал, активісти залишили під дверима місцевого осередку партії кілька пакунків зі здобними сухарями на знак, що суд має заарештувати Добкіна. На дверях офісу активісти повісили аркуш із написом: "Михайло Маркович, в добру путь".
"Сухарі, які ми передаємо Михайлу Добкіну, ми сподіваємося, що вони йому згодяться у місцях не таких віддалених і він понесе заслужене покарання за те, що завдяки реалізації кооперативної схеми Харків втратив більше тисячі гектар землі, а нанесені збитки оцінюють у десятки мільярдів гривень", - заявив голова Харківського антикорупційного центру Дмитро Булах.


Нагадаємо, що 13 липня Верховна Рада України дала дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Михайла Добкіна (Опозиційний блок).
Генпрокуратура підозрює депутата у зловживанні службовим становищем та сприянні шахрайству з метою заволодіння 78 га землі у Харкові вартістю понад 220 млн грн. Розслідування ведеться за ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Related

Події в Україні 2293774725858252158

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item