Вкрай важкий стан - лікарі про пораненого на військових навчаннях оператора


Поранений у Кривому Розі під час військових навчань оператор перебуває у свідомості, проте його стан вкрай тяжкий.
Про це повідомив 11 липня головний лікар обласної клінічної лікарні імені Мечникова у Дніпрі Сергій Риженко, пише Радіо Свобода.
Зараз поранений перебуває у відділенні нейрохірургії дніпровської лікарні. Там очікують на київських фахівців для проведення складної операції.
Постраждалий знаходиться на апараті штучного дихання, тиск вдається підтримувати завдяки медичним препаратам. Куля пошкодила шийний хребець, роздроблений спинномозковий канал, що негативно вплинуло на роботу органів.
Колеги і родичі збирають кошти на лікування оператора.
6 липня під час навчань ЗСУ був поранений представник ЗМІ В'ячеслав Волк. Інцидент стався під час командно-штабних навчань з територіальної оборони у Саксаганській районній раді Кривого рогу. Постріл з пістолета зробив учасник навчань, волонтер-інструктор, коли демонстрував журналістам, як затримують порушників. За даними поліції, в діях 43-річного затриманого вбачають ознаки відразу двох злочинів – необережне тяжке тілесне ушкодження і незаконне поводження зі зброєю. Суд обрав йому запобіжний захід – 60 днів тримання під вартою.

Related

Суспільство 4854662743763474202

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item