Унікальні американські літаки-розвідники прибули в Україну

11 липня для участі в міжнародних навчаннях "Сі Бриз-2017" в Одесу прибули два новітні американські літаки-розвідники P-8 Poseidon.
Це перший візит американських розвідників в Україну, пише "Думская".
Обидва розвідники приземлилися в одеському аеропорту з інтервалом 25 хв. Перед ними сів транспортний C-130J "Геркулес", який "прикривав" посадку секретної американської техніки. Він провів інспекцію аеропорту і всієї смуги на предмет надійності. Тільки після позитивного рішення обидва літаки-розвідники зробили те саме.
Автор: Думская

Візит американських розвідників P-8 Poseidon в Україну
У всіх попередніх "Сі Бризах" брали участь базові патрульні P-3 Orion, які недавно стали знімати з озброєння і замінювати на Poseidon.
Автор: Думская
Візит американських розвідників P-8 Poseidon в Україну
Візит американських розвідників P-8 Poseidon в Україну
Новітній базовий патрульний протичовновий літак Boeing P-8 Poseidon створили на базі широковідомого пасажирського лайнера типу Boeing737. Розвідник призначений для виявлення і знищення підводних човнів противника в районах патрулювання, розвідки, участі в протикорабельних і рятувальних операціях - в прибережних районах і в Світовому океані.
В Одесі стартували навчання "Сі Бриз-2017", в межах яких українські моряки та їхні колеги з країн НАТО планують відпрацювати дії багатонаціонального штабу з планування та ведення морських операцій. В навчаннях візьмуть участь понад 30 кораблів, катерів і суден забезпечення, більш як 25 літаків і вертольотів. Особовий склад із 16 країн світу разом із Україною, чисельністю понад 3000 осіб.

Related

Події в Україні 2541423939211827296

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item