У бойовиків насильно забрали російські паспорти


Військове командування наказало всім військовослужбовцям Збройних сил РФ, які воюють на Донбасі разом із терористами ЛНР здати російські паспорти.
Про це свідчать дані аудіоперехоплення розмови двох військових РФ, передає Міжнародне волонтерське співтовариство InformNapalm.
Як зазначається, записи надіслані інсайдером із окупованих територій на умовах повної анонімності.
"На цьому етапі аналізу записів важко підтвердити або спростувати їх автентичність, але викладена інформація, як мінімум, цікава і доповнює раніше встановлені дані. Якщо вірити записам, то російських військовослужбовців змушують здавати паспорти в сейф і писати розписки, за невиконання наказу можуть навіть звільнити. Саме звільнення чомусь так боїться голос на запису, що дозволяє припустити його приналежність до Збройних сил РФ", - пишуть волонтери.
"Алло, Вань, слухай, я зараз із наради їду, там наказали всім росіянам здати паспорти в обов'язковому порядку. Вони сказали звільнятимуть просто, вони розписки пишуть, розписки в сейфі", - каже чоловік на першому запису.
Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про визнання так званих документів, виданих громадянам України та особам без громадянства, які проживають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей України.

Related

Події в Україні 2780632062510375667

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item