Гігантський астероїд невдовзі дістанеться Землі


У понеділок, 10 липня, повз Землю з величезною швидкістю пролетить астероїд. Космічне тіло, діаметром 250 метрів, уже наближається до голубої планети.
Астероїд під номером 2017 МС4 входить до групи навколоземних астероїдів, яка називається Аполлон, пише gogetnews. Це — найчисельніша група навколоземних астероїдів. Вони практично завжди перетинають орбіту Землі. Такі небесні тіла становлять потенційну небезпеку для Землі. Статус потенційно небезпечних об'єкти отримують залежно від розмірів і близькості орбіти до траєкторії Землі. Деякі астероїди з цієї групи можуть наближатися Землі настільки близько, що можливе зіткнення із нею.
Астероїд 2017 МС4 пролетить повз Землю зі швидкістю 74 700 км/год. Він опиниться поряд з нашою планетою на вкрай близькій для космосу відстані - лише у три мільйони кілометрів. Станеться це 10 липня, приблизно о 20:03.
Компанія IHMC Robotics Lab показала випробування на нерівній поверхні двоногого робота-андроїда під назвою "Валькірія". Він призначений для освоєння Марсу.

Related

Цікаво 3587329416926531918

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item