Шахтарі на Луганщині розпочали голодний бунт


Губернатор Луганської області Юрій Гарбуз терміново вирушив до Києва вирішувати питання про виплату заборгованості по заробітній платі шахтарям ВАТ "Лисичанськвугілля". На даний момент десятки гірників шахт імені Г. Капустіна та "Новодружеська" продовжують підземний протест.
"Голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вночі терміново вирушив до Києва, щоб розглянути можливі шляхи вирішення проблеми погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям Лисичанська і ситуацію навколо ТОВ" ЛЕО ". Глава області зустрінеться з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та міністром енергетики і вугільної промисловості України Ігорем Насаликом ", - повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко під час зустрічі з ініціативною групою шахтарів ВАТ" Лисичанськвугілля ", інформує Інформатор.
"Керівництво облдержадміністрації докладає всіх зусиль для невідкладного вирішення цього вкрай важливого питання, - запевняв Клименко. - Ми відкриті до діалогу. Упевнений, що тепер вам є, про що повідомити робочим, страйкуючим під землею ". 
На ВАТ "Лисичанськвугілля" склалася критична ситуація з невиплатою заробітної плати, яка привела до страйку шахтарів. Так, на шахті ім. Капустіна з 15 липня триває підземна акція протесту за участю понад півсотні людей.
На сьогодні заборгованість по фонду заробітної плати становить 135,4 млн грн (грудень 2015 року, грудень 2016 і поточний рік).

Related

Суспільство 7900829911493733817

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item