Рабінович просить Луценка покарати Парубія і Геращенко за порушення регламенту


Народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович направив депутатське звернення на ім'я генерального прокурора, в якому просить Юрія Луценка притягнути до кримінальної відповідальності керівництво Верховної Ради України восьмого скликання за грубе порушення регламенту під час прийняття Закону "Про Конституційний суд України".
Парламентарій нагадує, що порушення регламенту є прямим порушенням конституційних прав громадян і може призвести до визнання прийнятого парламентом закону неконституційним.
У зв'язку з цим, керуючись ст. 16 Закону України "Про статус народного депутата України", ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України, Вадим Рабінович вимагає від Юрія Луценка внести викладені в депутатському зверненні відомості про вчинення Андрієм Парубієм та Іриною Геращенко кримінальних правопорушень до Єдиного реєстру досудових розслідувань і почати досудове розслідування по даному факту, а також притягнути винних осіб до передбаченому законодавством відповідальності.

Related

Політика 2596312844401274533

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item