Начальника Яворівського полігону підозрюють в роботі на ГРУ РФ

З 2011 року начальником полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки є Ігор Слісарчук
Українські правоохоронці підозрюють начальника Яворівського полігону у Львівській області в роботі на Головне розвідувальне управління Генштабу РФ.
Це випливає з постанови Шевченківського райсуду Києва від 21 червня.
Так, в обгрунтованому клопотанні слідства щодо арешту речей підозрюваного зазначається, що він займає посаду "начальника загальновійськового полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки (МЦМБ), в/ч А4150, місто Старичі".
При цьому, згідно з даними з відкритих джерел, з 2011 року начальником Яворівського полігону є полковник Ігор Слісарчук.
Як говориться в документі, в період 2015-2016 років підозрюваний, "виконуючи завдання співробітників ГРУ РФ, здійснював збір та передачу відомостей військового характеру про діяльність центру".
"Під час дачі пояснень співробітникам СБ України про його конфіденційну співпрацю з ГРУ ГШ ЗС РФ він добровільно передав співробітникам СБУ клаптик паперу із записами, ноутбук, диски і паролі до програми, а також флеш-накопичувач, за допомогою яких він здійснював зв'язок з представниками ГРУ ГШ ЗС РФ", - йдеться в постанові суду про арешт зазначеного майна.
Кримінальне провадження стосовно начальника полігону відкрито за ч.1 ст. 111 Кримінального кодексу (державна зрада).

Related

Події в Україні 6743158258100301076

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item