На маріупольскому напрямку "гаряче": бойовики поранили двох українських бійців


Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, проте контрольованою українською армією.
Про це повідомляють у штабі.
Порівнюючи декілька попередніх днів з минулою добою, є невелике зменшення кількості обстрілів позицій Збройних сил України з боку агресора. І якщо вдень "найгарячіше" було в районі Авдіївки, то ближче до вечора ворог сконцентрував активність на маріупольському напрямку.
Після 18:00 бандити двічі били по укріпленнях українських бійців поблизу Водяного із мінометів 82-міліметрового калібру, гранатометів і стрілецької зброї. Один український військовий отримав поранення.
Крім того, вкотре порушуючи Мінські домовленості, злочинці застосовували міномет 120-міліметрового калібру неподалік Широкиного та Павлополя. Близько 21:00 ще один український захисник був поранений у результаті ворожого обстрілу нашого опорного пункту в районі Новотроїцького. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із великокаліберних кулеметів.
О 22:00 терористи випустили щонайменше 18 снарядів з реактивної системи залпового вогню неподалік Широкиного.
На луганському напрямку наприкінці доби незаконні збройні формування двічі застосовували стрілецьку зброю і автоматичні гранатомети неподалік Новоолександрівки та Новотошківського.
За минулу добу противник 18 разів порушив перемир'я.
Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Related

Події в Україні 3928310501677141511

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item