Мати двох малолітніх дітей після ДТП перебуває в комі - потрібна допомога


28-річна Віталія Дудка
 з Черкас знаходиться в нейрореанімаціі Третьої міської лікарні швидкої допомоги. 2 серпня жінка постраждала в ДТП. Отримала важку відкриту проникаючу черепно-мозкову травму, перелом основи та склепіння черепа, внутрішньочерепну гематому праворуча, геморагічний забій головного мозку. Від чого настала кома. На лікування щодня потрібно від 2 до 10 тис.грн.
"Я сусідка і кума Віталії. Мені подзвонила її подруга, що вона потрапила в ДТП. Аварія сталася вранці біля центрального ринку. Деталей не знаю.
Віталія є одинокою мамою. Виховує 7-річного Тимура і 10-річну Домініку. Дітей поки забрав їх батько, який живе в Дніпропетровську. Віталія була сиротою. Років в 14 у неї померла мама. Батько з ними тоді вже не жив. Зараз займаємося його пошуками, повинен жити в Чорнобаївському районі на Черкащині. Звуть Василь Степанович Дудка.
На лікування збирають друзі, знайомі і колеги. Поширили інформацію через фейсбук. Віталія працює оператором концентрації в "Укртелекомі". Керівник Віра Володимирівна в банку відкрила картку для допомоги. Звертаємося до всіх людей, щоб допомогли врятувати життя мами двох дітей і просто дуже хорошу людину", - розповіла сусідка Тетяна Труневич.
Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку - 5168 7573 2726 3663 (Нагир Віра Володимирівна), контакти Тетяни Труневич - (063) 744 81 21.

Related

Суспільство 1144921963891498913

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item