Дівчину-модель викрали, щоб продати на аукціоні


В Італії громадянин Польщі викрав британську модель і шість днів тримав її в заручниках.
Про це інформує The Guardian з посиланням на дані поліції.
Чоловік мав намір продати дівчину на аукціоні в даркнеті. Це анонімний сегмент Інтернету, до якого неможливо підключитися через звичайний браузер і який вкрай складно контролювати.
20-річна модель приїхала до Італії на зйомки, які насправді і не планувалися. 11 липня на неї напали і викрали. Накачали наркотиками і відвезли в невелике село під Турином. Дівчину тримали в наручниках протягом шести днів.
Полонянку хотіли продати на онлайн-аукціоні за 230 тис. фунтів (255 тис. євро). Крім того, викрадач почав вимагати гроші у її агента в якості гарантії безпеки – близько 50 тис. євро. Викуп не був виплачений.
Злочинець вирішив відпустити свою жертву, коли дізнався, що у неї є маленька дитина.
За підозрою у викраденні був заарештований 30-річний громадянин Польщі Лукаш Херба. Чоловік стверджує, що працював від імені групи "Чорна смерть", організації, яка діє в даркнеті.
Викрадач заарештований, а його жертва знаходиться в британському консульстві в Мілані. Розслідування у справі ведуться владою Італії, Польщі та Великобританії.
В охоплених війною районах Донецької та Луганської областей жінок і дівчат викрадають з метою сексуальної експлуатації в Україні та Росії.

Related

Події у світі 5508658175920403974

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item