Пентагон відреагував на погрози КНДР збивати американські літаки

У Пентагоні не виключили силове вирішення проблеми КНДР 
У Міністерстві оборони США заявили про готовність надати президенту США Дональду Трампу всі варіанти відповіді на провокації Північної Кореї.
"Якщо Північна Корея не припинить свої провокаційні дії, ви знаєте, ми подбаємо про те, щоб надати президенту варіанти для вирішення проблеми Північної Кореї", - сказав представник Пентагону Роберт Меннінг, передає Reuters
Нагадаємо, що міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо заявив, що президент США Дональд Трамп оголосив війну Пхеньяну, і попередив, що Північна Корея залишає за собою право збивати американські бомбардувальники навіть в міжнародному повітряному просторі. 
Ситуація на Корейському півострові загострилася після низки ракетних та ядерних випробувань північнокорейським режимом. КНДР декілька разів запускала міжконтинентальні балістичні ракети у бік Японії. Останній пуск здійснили 15 вересня – північнокорейська ракета пролетіла над японським островом Хоккайдо і впала в Тихий океан на відстані в 2000 км на схід від мису Ерімо.
Провокації КНДР супроводжуються войовничою риторикою з боку Білого дому та різким засудженням та черговими санкціями з боку Ради безпеки ООН.

Related

Події у світі 1512286033026691173

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item