Розенблата затримали в аеропорту Київ при спробі вилетіти з України

За інформацією джерела, Розенблат планував вивезти золото і діаманти
У четвер, об 11 годині ранку в аеропорту Київ співробітники НАБУ затримали громадянина України, депутата Верховної Ради Борислава Розенблата при спробі вилетіти рейсом W67307 Київ – Кельн в Німеччину, повідомило LB.ua з посиланням на джерело.
За словами співрозмовника видання, при собі у Розенблата були золото і діаманти. Він також нагадав, що Розенблат вчора і сьогодні не з'явився в суд.
Сам Розенблат вже підтвердив інформацію про своє затримання в аеропорту, яке вважає незаконним.
"Особисто повідомив НАБУ, про те що планую на 3 дні виїхати за межі України, хоча і не зобов'язаний був про це повідомляти. Адже наразі відсутні будь-які заборони щодо мого пересування. Додав до заяви копії квитків в дві сторони. Але у НАБУ свої закони і порядки", - написав він у Facebook.
Зазначимо, у коментарі  Еспресо.TV прес-служба НАБУ не підтвердила, але й не спростувала факт затримання народного депутата Розенблата.
При цьому повідомляється, що у нардепа забрали документи та згодом відпустили.
Нагадаємо, що 18 липня Солом’янський районний суд Києва обрав Бориславу Розенблату запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 7 млн грн. Його також зобов'язали носити електронний засіб контролю, здати закордонні паспорти та не покидати межі Києва та Житомира без повідомлення слідчих.
19 серпня суд продовжив Розенблату запобіжний захід до 17 жовтня 2017 року.
Народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова підозрюють у корупції. Антикорупційні органи вважають, що вони брали хабарі за прийняття замовлених законів про легалізацію видобуток бурштину.
За даними слідства, довірені особи нардепів отримали від представника іноземної компанії хабар на загальну суму понад $300 тис. для безперешкодного прийняття рішень на користь іноземної компанії. 

Related

Гаряча новина 7246900033385891791

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item