Росія ввела війська в ЛНР, щоб приборкати місцеву мафію - екс-помічник міністра оборони США


Росія вводить військові колони на територію окупованої Луганської області з метою наведення порядку серед криміналітету, якому дали правити у самопроголошених республіках на сході України.
На цьому наголосив у твітер-повідомленні екс-помічник міністра оборони США з питань України, Росії та Євразії Майк Карпентер.
"Російські регулярні сили заходять в Україну, щоб навести порядок у мафіозній війні між ставлениками Москви. Так відбувається, коли дозволяють правити криміналу.
Russian regular forces entering  to clean up the mafia war among Moscow’s proxies. That’s what happens when you allow criminals to govern. Not a whole lot different from what we’ve seen in parts of the North Caucasus. https://twitter.com/christopherjm/status/933039165423411202 
Це не надто відрізняється від того, що ми бачили у деяких регіонах Північного Кавказу", - зазначив колишній високопоставлений представник адміністрації США.
Таким чином він прокоментував повідомлення про появу військового конвою, що зайшов з території Росії на окуповану територію Луганської області України.

Росія у вівторок ввела війська в ОРЛО, які були відправлені на посилення підрозділів так званого 2-го АК "ЛНР". У конфлікті між "головою ЛНР" Ігорем Плотницьким і "міністром внутрішніх справ ЛНР" Ігорем Корнетом Кремль, найімовірніше, зробив ставку на останнього.

Related

Події в Україні 6633848564031650763

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item