Масштабна облава на наркоторговців: задіяна бронетехніка та вертольоти

Масштабна облава на наркоторговців

16 листопада близько 7 ранку вранці на Закарпатті силовики влаштували масштабну облаву на наркоторговців, які "захопили" частину державного кордону.
Провели одночасно 100 обшуків, повідомляє Закарпаття онлайн.
До спецоперації на Закарпатті залучено більше ніж 300 як прокурорсько-слідчих працівників, так і оперативних підрозділів, а також близько 70 одиниць автомобільної та спеціальної техніки Проходить в райцентрі Мукаво та селі Велика Бийгань Берегівського району. Вилучено велику кількість наркотиків.





"На даний час проводяться в рамках розслідування кримінального провадження понад 100 обшуків з метою документування протиправної діяльності організованої групи, яка причетна до незаконного відчуження земель прикордонної смуги, а також займалася організацією протиправного обігу особливо небезпечних наркотичних засобів як на території України, так і за її межами з використанням цих земельних ділянок, які були наближені до прикордонної смуги", - каже прокурор Західного регіону Олег Сенюк.
Спецпризначенці затримали угорця Аттілу Горвата. Він більш відомий за прізвиськом "Докі", який за даними Mukachevo.net, Нібито, він є організатором так званого "приватного кордону" на Закарпатті вздовж лінії кордону з Угорщиною, кудою контрабандою переправлялося усе на світі – від цигарок до наркотиків.
"Проводяться обшуки в понад 100 приміщеннях учасників злочинних схем, залучено техніку Держприкордонслужби, особовий склад і прикордонна авіація", – повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.
150 км українського кордону з Угорщиною є приватними земельними ділянками. Прикордонники не мають повноцінного доступу до неї, щоб здійснювати контроль, каже головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Ці ділянки роздала селищна рада місцевим жителям. Йдеться про 134 га землі, а це 5 км уздовж лінії кордону.

Related

Події в Україні 6123266006993251986

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item